Αναστολή εκδηλώσεων "Αόρατος Πειραιάς" - Έκτακτο δελτίο τύπου

Αναστολή εκδηλώσεων "Αόρατος Πειραιάς" - Έκτακτο δελτίο τύπου Φωτογραφική Ομάδα ΚΕΘΕΑ-Νόστος

Οι εκδηλώσεις «Αόρατος Πειραιάς» για την αστεγία στην πόλη μας, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί για τις 13-15 Μαρτίου 2020, αναστέλλονται λόγω των εξελίξεων και των μέτρων για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού.

Εκ μέρους του «Πειραιάς για Όλους» θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσες και όσους συνέβαλαν σε αυτό το εγχείρημα: το ΚΕΘΕΑ-Νόστος, το περιοδικό Σχεδία, τον ΚοιΣΠΕ Πλώρη, την Αλληλεγγύη Πειραιά και την Αγορά χωρίς Μεσάζοντες, την Ανοιχτή Παιδική Βιβλιοθήκη, το Εργαστήριο Αστικού Περιβάλλοντος ΕΜΠ, το Carnet de Voyage, τις εφημερίδες Κοινωνική και Αυγή, τους Ρ/Σ 105,5 στο Κόκκινο και Κανάλι 1, τους φίλους δημοσιογράφους των εφημερίδων ΕφΣυν, Documento,  Popaganda gr., το Μουσείο ΗΣΑΠ, τους εργαζομένους στην καθαριότητα, στη Δημοτική Πινακοθήκη και στο ΚΕΠ Δήμου Πειραιά, τους μάχιμους φωτογράφους Άγγελο Καλοδούκα, Γιώργο Κονταρίνη, Βασίλη Μαθιουδάκη, Τατιάνα Μπόλαρη, Σπύρο Τσακίρη, την Ομάδα Φωτογραφίας ΚΕΘΕΑ Νόστος και τον Πειραιώτη φωτογράφο Δημήτρη Βρανά.

Η γνώση που αποκτήσαμε ανταλλάσσοντας, γράφοντας, δημιουργώντας θα μας μείνει. Όπως και η διάθεση μας να ολοκληρώσουμε τη διαδρομή αμέσως μετά το τέλος αυτής της διεθνούς περιπέτειας. Το αποτέλεσμα είναι ήδη καταγεγραμμένο σε ένα πολύ όμορφο λεύκωμα με όλα τα υλικά, τα κείμενα και τις φωτογραφίες, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην ώρα του. Συνεχίζουμε!

Το βιογραφικό του Νίκου Μπελαβίλα

Video Gallery

Πειραιάς για Όλους: Δραγάτση 12 - Πλατεία Κοραή | Δημαρχείο Πειραιά 4ος όροφος│Γραφείο 8 | τηλ: 2132022353 & 2132022252
Στέκι του Λιμανιού της Αγωνίας Πραξιτέλους 78 & Ελ. Βενιζέλου